Monthly makers, tema återbruk

Tema nummer två är inget mindre än återbruk. När jag började tänka efter så insåg jag att det mesta jag gör är någon form av återbruk. Tycker om att ge gamla saker nytt liv och det är en så himla bra utmaning att skapa nytt av sådant en redan äger. Här kommer lite inspiration och ett gäng bilder på saker jag gjort tidigare.
726e93cbd35afa37d22de92d3aba88c4
Skokartong som blir ny med hjälp av kontaktplast och ett pennställ av en gammal konservburk.
869c2c68e3b46ec81980fbf0a6cfda7b
Glasflaska blir vas, har liksom tejpat den med dubbelhäftandetejp och lindat på garnet rakt av.
8660282058_f0e8013030_c
Plastdjur, glasburkar och målarfärg = festliga burkar för tex strössel eller något annat fint!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Åh, gillar verkligen (!!) flaskan. Så himla fin idé!

 2. Mikaela says:

  När jag började tänka efter så insåg jag samma sak! Kommer också göra ett inspiriationsinlägg i veckan :)

 3. Alicia says:

  Åh, fint! Så drömmiga färger alltså. Allt jag gör är typ också återbruk. Vet inte var jag ska börja den här månaden!

 4. Jessica says:

  Asså burkarna! Så göllia. Har exakt samma som dig, Mikaela och Alicia vad gäller återbruk, det här temat blir liksom lätt och svårt på samma gång av den anledningen. Samtidigt som det är det jag alltid gör så har jag ju liksom inget specifikt att börja utifrån, haha. Nåja, det ska nog gå!

 5. […] av er som möjligt vill vara med och är peppade på temat. Vill ni ha lite mer inspiration så har Emelie, Beata, Beatrice, Annica och Jessica gjort inlägg att inspireras […]

Leave a Reply