Monthly Makers, nedräkning!

Nu är det bara 4 ynka dagar kvar tills jag kommer att publicera mitt bidrag till Monthly Makers på tema papper. Har ni redan skapat något finurligt i papper så är ju det bara toppen, men håll i hatten lite och dela med dig av det som en kommentar i mitt inlägg som kommer på söndag. På det viset kommer alla bidrag att vara samlade på ett och samma ställe. papercutous_filippajean
Filippa Edghill

planket_litet_o summer_sea_o

Fideli Sundquist

Jag vet inte alls vad jag ska göra tills på söndag och jag vill helst av allt bara åkta till Arlanda och hoppa på första bästa plan mot destination okänd (helst ej mot en pappersfabrik). Jag funderar dock på att göra någon form av paper cutouts, som de fina ovan gjorda av Filippa och FideliMen vi får se, som det ser ut nu så slutar det nog med att jag typ viker ett pappersflygplan av ett a4-papper.

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. Maria says:

  Åh vad fina cutouts! Måste prova det någon gång, kanske till på söndag :)

 2. Beatrice says:

  Åh, dessa är helt otroliga! Testade några små trianglar med min nya skalpell, och det blev lite smått snett och vint och inte alls särskilt fantastiskt, haha. Kan inte ens tänka mig hur noggrann och duktig man måste vara för något som det ovan!

  Och skickar lite pepp, du kommer komma på något grymt att göra, annars, bara GÖR något, du vet. Det är ju trots allt huvudsaken!

 3. Anna María says:

  Så fina cut-outs! Jag har sån prestationsångest och har typ känt mig låst av första utmaningen. Men idag fick jag en idé och jag tror att jag BARA måste göra den för att få ut något. Pepp till oss båda!

 4. Alicia says:

  Det är inte lätt att vara först ut och sätta ribban och standarden för hela årsprojektet, det förstår jag verkligen! Du fick den värsta rollen tror jag, och den är tuff att axla. Men jag har fullt förtroende för att du ska få till det! Och vet du – SÄNK kraven! Jag hade massor av storslagna idéer och syften hit och dit som låste mig ett bra tag men när inspirationen kom var det för någonting helt annat, och då fick jag bara flyta med liksom. Börja med att bläddra i några tidningar – jag kommer alltid på tusen kollage jag vill göra. Eller fundera på om det är något du BEHÖVER (typ en tavla på toaletten, en lampskärm eller ett födelsedagskort till någon) och börja där. Det är svårt att pressa fram något bara för att en “ska” och vi kommer alla ha såna jävla motgångar ibland under det här projektet. Men jag tror på dig, kompis. Lycka till!

 5. Trillade just över Monthly Makers. Vilken rolig ide! Då blir det till att fundera lite på papper då…. Gnuggar geniknölarna och ser vad jag kommer fram till. Kul ska det bli i a f.

 6. Jag måste verkligen kika in detta mer! Så himla kul för inspirationen.

Leave a Reply