Monthly Makers: återbruk

Nu är det den 25e och dags för mig att dela med mig av mitt bidrag för månades monthly makers!

I början av januari hittade jag en sjukt fin kofta på Monki för 90kr, jag provade den inte i butiken pga jag har en likadan hemma i en annan färg som jag i princip har bott i hela hösten.
DIY color with teaDIY color with tea
Vad jag inte tänkte på var att en lång kritvit kofta ser väldigt mycket ut som en läkarrock när en har den på sig. Det var horribelt, jag gillar ej tandläkarlooken. Så därför bestämde jag mig för att färga den i TE, jag har gjort det en gång förut och det blev svinbra. Klicka här om ni vill ha en förklaring på hur en gör.
Monthly makers återbruk
Såhär blev det, sjukt mycket finare än kritvitt tycker jag.

Här är alla vi som håller i Monthly Makers: Mikaela, Inspirami , Jess Karlsson, Jessica Andersdotter, Herbariumet, Elsa Maria, Anna Maria, Alicia Sivert, atilo, hej regina, Beata, och så jag såklart!

In på Inspirami för att se alla andras bidrag och för att delta själv! Här kan du läsa lite mer om vad Monthly Makers är om en skulle ha glömt bort det.

Posted on: 18 Comments

18 Responses

 1. Alicia says:

  Supermjuk i ögonen, väldigt fin nyans! Jag är så sugen på att testa tefärgning efter ditt inlägg. Måste bara hitta något vitt tyg för sånt har jag ont av – just av den anledningen att det inte är så himla nice när det sticker i ögonen.

  PS ditt hår är amazingggg.

 2. Mikaela says:

  Jättesnyggt med koftan men alltså ditt HÅR <3<3 Helt underbar nyans!

 3. Maria says:

  Så fint, speciellt till ditt hår! Gillar förra tefärgade koftan också, det är så coolt att det går att göra sådant :)

 4. Anna María says:

  Te är så himla bra att färga i. Färgade allt mitt bandage på det viset när jag klädde ut mig till mumie på Halloween. Gav en perfekt annan nyans än kritvitt (som jag tänker mig att mumier sällan är).
  http://annamarialarsson.se/blogg/2014/10/halloween-2014-kladerna/

 5. Jessica says:

  Alltså hur drömmiga är inte de två sista bilderna då? Dels blev koftan helt magisk, men dina poser och ditt hår och koftan ihop med håret och allt alltså jösses!

 6. josefine says:

  koftan blev jättefin, men alltså, ditt hår är ju helt amazing!!!

 7. Victoria says:

  oj vad smart! jag visste inte att en kunde färga i te, men nu när jag tänker på det så låter det ju rätt logiskt haha :) skulle du kunna göra ett inlägg om hur du gick till väga? skulle vara jättekul att se! resultatet blev jättefint! ps. ditt hår är så underbart <3

 8. Ida says:

  Åh, så mjuk och härlig färgen blev. Så himla mycket fint en kan få från rester som annars sku slängas bort.

 9. Vad spännande att färga i te! Blev verkligen jättefint!

 10. Form&Känsla says:

  Fina foton och färgnyanser!

 11. Vajb says:

  Snyggt! Mycket finare färg än kritvit :)

 12. Sandra says:

  Fina du! Tyckte att den blev hur snygg som helst :D

 13. Ditt hår är helt fantastiskt! Jag får dock inte länken att funka. Kan du skriva ut den så en kan kika in det ändå? :)

 14. hejregina says:

  men så himla drömmig den blev till din hårfärg!

 15. lisa says:

  åh så fin i håret!

 16. Nathalie says:

  Koftan är helt okej men din frilla är det ögonen fastnar på, så fina färgkombination du har i håret!

Leave a Reply