Mönster i mängder.

Igår satt jag och klickade runt lite på pinterest och alltså, jag älskar det så himla mycket. Bland annat för att det ganska ofta händer att jag kommer över fantastiska illustratörer som Ashley GoldbergHär nedan kan ni se ett kollage av fantastiska mönser hon har skapat. 
ashleygoldberg

Vill ni gotta ner er ännu mer tycker jag verkligen att ni ska klicka er in på hennes flickr, det är seriöst ca 10 sidor fulla med bara mönster. Underbart.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

 1. Sofia says:

  Hej!

  Jag har precis hittat till din blogg och gillar den mycket! Jag undrar var du pluggar nånstans och kanske en lite dum fråga men vad är medieteknik för något?

  • Un vélo says:

   Hej Sofia!
   Just nu pluggar jag Visuellkommunikation på SU men jag ska plugga mediateknik till våren igen. Mediateknik är alla tekniker man använder sig av för att producera media. Man får till exempel lära sig hur man hanterar de flesta adobe-program så som photoshop, illustrator och inDesign. Hur kul som helst tycker jag!

 2. Sofia says:

  Tack för svar, låter jättekul!

Leave a Reply