Mitt 2014

Jag tänkte att jag skulle ta och sammanfatta 2014 i en liten lista, jag tycker om att fylla i listor! Hoppas att ni tycker att det är kul att läsa också.

Ny jacka

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? 
Den 29e december lagade jag ett hål i tanden, så himla sämst att jag hade ett hål. Inte kul.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, känns som att de flesta av mina vänner är där jag är dvs långt ifrån tanken på ett barn ens.

Old town
Old town
Vilka länder besökte du? Kroatien!

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? Mer ro i kroppen, jag har inte alls vart bra på att göra saker i år som jag vet att min kropp mår bra av.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? 4 aug, första dagen på Hyper.  Jättekonstig dag.

Vad var din största karriärsmässiga framgång? Antagligen att jag kom in på Hyper, kan ju inte vara speciellt dåligt tänker jag.

Och din största framgång privat? Jag och Carl har lyckats haffa två förstahandskontrakt. Älskar vår nya lägenhet.

Blandat från augusti
sänghörnan
Vad spenderade du mest pengar på? Min nya dator. Älskar den men shit vad tråkigt det var att betala så mycket. Och hyra, alltid den där dryga dyra hyran.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014? Åh, har lyssnat sjukt mycket på Lorentz, så liksom allt från Kärlekslåtar skulle jag tro.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tror att jag vart lite mer ledsen, har vart ganska stressad och liksom inte trivts speciellt bra alls i vår förra trånga lägenhet.

Vad önskar du att du gjort mer? Fotat, ritat, skapat. Allt kreativ som jag brukar göra har liksom dött ut lite pga stressen inombords.

Popaganda, lördagen
Blev du kär i år? Är ju kär i Carl!

Den bästa tv-serien? I januari började jag och Carl kolla på Game Of Thrones, vi såg de tre säsonger som fanns ute hiskeligt fort och satt bänkade i april när s4 började. Älskart’

Bästa böckerna du läste i år? Har läst så sjukt lite? Kan ju bero på att jag enbar vart ledig i en vecka och då var jag i Kroatien med 5 kompisar. Men jag läste Sandra Bejiers bok då, den var bra!

Bästa filmen du såg i år? Okej, om jag läst lite så har jag sett så sjukt mycket film (alltså säkert 100st). Älskar film. Så jag tar den senaste jag såg vilket var In Your Eyes. Gillade den massor.

Den maträtt du åt oftast 2014? Pizza. Har ätit så sjukt mycket pizza.
Polaroid
Något du önskade dig och fick? Ett (två!) förstahandskontrakt och så fick jag en polaroidkamera i julklapp!

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Jag jobbade, alltså hur trist som helst ju? Firade med lite kompisar två veckor senare.

Högsta önskan just nu? Att jag lyckas klura ut helt vad jag vill göra på min praktik, alltså hur jag vill att en ultimat arbetsdag ska se ut för mig. Jag tänker att det kan vara väldigt bra att veta det innan en börjar söka praktikplats ens. Sedan vill jag hitta den där platsen och trivas sjukt bra!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer ledighet hade inte skadat.
The first snow in StockholmDimmaProvbak och promenad.
Vad fick dig att må bra? Att bo i området vi bor i, alltså det är så himla mysigt och antagligen det som gjorde att jag stod ut i nästan ett år i lill lägisen. Det tar 5 min att gå till nackanaturreservat, går man åt andra hållet så tar det 10 min innan man befinner sig mitt på söder. Episkt.

Vem saknade du? Har saknat Josefin sedan hon flyttade till London!! Saknar även min familj ganska mycket fast de bara bor en timme ifrån mig.

Vad är du mest stolt över? Att jag kom in och valde att börja på Hyper, har lärt mig så himla mycket där redan.

Posted on: 7 Comments

7 Responses

 1. Lovlilett says:

  Åh hoppas tanden känns bättre!

  Så himla konstigt (fast kanske ändå inte): när jag såg bild nummer 2, från Dubrovnik, trodde jag för ett ögonblick att jag tittade på ett foto jag själv tagit! Såg sedan att det såg lite annorlunda ut, men jag har alltså tagit en bild från prick samma vinkel!
  http://lovlilett.com/2014/08/19/from-croatia-with-love-part-4/

 2. Mikaela says:

  Jag skrev en skitsvår tenta på min födelsedag och en till två dagar efter. Sämst! Så himla härligt att bo nära naturen! Vi har två naturreservat inom 5 min åt vardera håll, men lite längre till centrum, 30 min om man går, fast alla cyklar ju här :)
  Att komma in på Hyper är inte dåligt alls! Kan du inte skriva lite mer om utbildningen? Vore kul att läsa! :)

 3. Beatrice says:

  Det är alltid lika roligt att läsa såna här listor. Inte för att lägga press på nu, men vad hände med Projekt Vego? Tyckte det var en så himla bra grej! Fattar ju liksom att man kan ha mycket och att bloggen kanske inte får 100% fokus, men det kanske kommer igång när det blir lite lugnare? Blev så himla pepp av det!

  • Un vélo says:

   Jag körde fullt ut den månaden jag hade tänkt och nu äter vi mycket mer vegetariskt! Så projektet gick sjukt bra, dokumenteringen av det däremot, det gick inte bra alls haha!

 4. josefin says:

  meh! jag saknar också ju!

 5. Sicket år!! :-) Två förstahandskontrakt..! Så himla kul!

Leave a Reply