Misslyckat allergitest och en kontraktsignering som nästan blev av.

Untitled

above the waterfall
Dublin
Klicka på bilderna för källa

Den här veckan har vart den rörigaste på länge, här är ett gäng av alla saker som har hänt:

Jag tog allergitest för två veckor sedan och i måndags ringde jag för att få reda på svaret. Satt i telefon kö i 30 minuter för att få veta att de testat mjölkprotein istället för jordnötter, läkaren sa att hen skulle ringa upp och kolla vad som hade gått fel, hen har inte ringt upp än, det har gått 4 dagar. Måste antagligen göra om testet.

Jag har fick en ny studentlägenhetlägenhet men sen så krånglade det såklart också. Jag var tydligen inte registrerad som student hos SSCO. När det var fixat efter ca 30 telefonsamtal och två dagar så ringer jag SSSB (förmedlingen som jag har fått lägenheten via) för att säga att jag är registrerad och då får jag veta att personerna som jag hjälpa mig är på kurs, tills på måndag. Håller tummarna för att allt kommer att gå vägen!

I onsdags kväll från 18-00 hjälpte William mig med min dator och försökte fixa den (så himla snällt!!). Sorgligt nog så konstaterade vi att det är grafikkortet som har gett upp= går ej att fixa. Det förklarar även varför jag inte längre kan överföra bilder till datorn (datorn bara fryser och bilderna blir typ svartvita och hackiga).

När jag skulle baka kakor till William som tack för hjälpen upptäckte jag mjölbaggar i skafferiet.

Alltså, så himla sjukt att allt verkligen inträffar samtidigt! Men på söndag ska jag köpa en ny dator (och kommer äntligen att kunna blogga normalt igen<3) och imorgon ska jag och massa bra människor fira Carls födelsedag! Är på förvånansvärt bra humör, men jag gillar typ kaos och press. Kan liksom koncentrera mig bättre då.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

 1. Beatrice says:

  Usch, vilken vecka! Men går det inte bara att köpa nytt grafikkort i stället för ny dator? Det kan ju bli billigare om man kan lösa det så! Annars hoppas vi i alla fall på lägenheten om inte annat!

  • Un vélo says:

   Det kostar himla mycket med just grafikkort, så det är typ inte ens lönt att bara byta ut det tyvärr. Ja!! Hoppas så himla mycket på att det ska gå vägen :)

 2. ISA says:

  nä, så jäkla typiskt att allt ska hända på en gång :( hoppas samtliga punkter löser sig! kram

Leave a Reply