Mina mest spridda bilder, enligt flickr.

Igår såg jag att Elsa Billgren hade kollat igenom sin flickr, statistiken på bilderna, vilka som fått ett eget liv och är större än bloggen själv (well det där sista kanske inte stämmer för just Elsa men för mig gör det de!). Blev nyfiken på min statistik så jag gick in och kollade och jösses, vissa bilder är semi-kändisar alltså!
Untitled
Den här bilden på min hals med två kragar tog jag när jag och Carl bodde i Mörby (en stockholmsförort) för tre år sedan. Det är min mest sedda bild på flickr, den har hela 25 188 views och 9 stycken har favoritmarkerat den.
Pysselkväll.Den här bilden på min bok som fått nytt fint rifle paper omslag från augusti förra året har 246 views och 9 stycken har markerat den som favorit.
DecemberMin syster är bäst på att baka, här fotar jag henne när hon skär upp sjukt gott julgodis hon har gjort. Denna bild har 4337 views och 7 stycken har den som favorit.
BudapestDenna bild föreställer en second hand-butik i Budapest som vi besökte förra året i aug, det var 300 grader varmt där inne så vi orkade inte kolla på allt kul som fanns. Denna bild har 136 människor kollat på och 9 stycken favoriserat.
tjuvtittI början av september förra hösten var vi nyinflyttade i Skärmarbrink och jag knäppte av en bild på den enda hörnet som inte var stökigt. Åtta personer har favoritmarkerat denna bild och 220 stycken har kollat på den.
BudapestDen här bilden är också från Budapest, från en annan second hand-butik som jag inte heller minns namnet på och 10 personer har favorit markerat den och 191 personer har sett den. UppsalaFörra våren bodde Bianca i ett litet rum i två månader och jag, Nellie och Emelie var på besök och fick lyxfrukost serverat till oss. Den här bilden har bara 96 personer sett men av dem så har 10 personer favoritmarkerat bilden. Birthday cakeEn till sak som min syster har bakat, en typ av glass/cheescake med smak av judsgubbar och passionsfrukt. En av de bästa kakorna jag vet. Denna bild har hela 15 374 personer sett och 5 personer har den som favorit. Blomkrans Den här bilden tog jag när jag gjorde en artikel till Devote.se förra våren, den handlade om hur en kan göra sin egna blomkrans. 17 070 personer har sett bilden men bara två stycken har den som favorit. flippin' burgers Slutligen så har denna lilla bild på en vanlig men megagod milkshake fått 2 363 views och 4 personer har den som favorit.

Tycker verkligen att det är knäppt hur vissa bilder har gått och fått liv av sig själva. Tycker det finns så otroligt mycket fler finare bilder jag tagit än de som figurerar här ovan.

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Hur gjorde du för att kolla de mest populära bilderna?

 2. Beatrice says:

  Är också nyfiken på hur du har kollat detta! Inte för att jag har en enda bild som folk varit särskilt intresserade av, men det är ju ändå roligt att kolla!

 3. Fröken H says:

  Vad kul att vissa bilder lever sitt eget lilla liv! Inte konstigt dock, för du är så talangfull :)

 4. Vicky says:

  så himla konstigt vad andra människor på internet gillar när man själv bara “men den här då?!?” haha.

 5. lisa says:

  Har sett bilden med kragen på tumblr en MASSA gånger så den lär ha mer visningar än så! Kram

Leave a Reply