Mat och bröd.

Allting jag oroade mig över är typ ordnat, Södertörn hade skickat mailet till fel person (eh, tack för den) och posten ska ha fixat adressen så jag ska kunna hämta ut mitt paket om ett par dagar. Men hemtentan är jag inte klar med på långa vägar, men jag har ju fortfarande två dagar på mig! Här kommer i alla fall lite blandade bilder från förra veckan.

Blandat från vecka två.Blandat från vecka två.Blandat från vecka två.Blandat från vecka två.
Carl lagade Carnitas, det är en form av tacos som smakar helt fantastiskt. Han hade till och med gjort tortillabrödet själv! Förutom det så bakade han en sista omgång vörtbröd innan vi kastade ut julen helt vilket jag gjorde i söndags. En dag förra veckan bakade jag kladdkakemuffins, mitt sötsug efter julen är okontrollerbart. Jag lyckades för ovanlighetens skull knäppa en bild på Carl utan att han gjorde en grimas, han är tycker jag är lite dryg med min kamera ibland hehe.

11 Responses

 1. lovisa says:

  sån bra grej med så mycket hemlagat. lyx!

 2. frida says:

  åh kan inte du skriva vad man har i carnitas???

  • Un vélo says:

   Jag var inte hemma när Carl lagade det den här gången så jag har inte så bra koll. Men nästa gång han gör det ska jag vara med och dokumentera så kan jag skriva ett inlägg om det :)

 3. elise says:

  haha, visst är det så, att alla med kameror är lite dryga? inklusive mig själv då… suck. önskar det vore mer välkomnat! ;D

  • Un vélo says:

   Haha ja så tror jag den allmänna uppfattningen är faktiskt, men jag som fotar mycket själv tycker aldrig det är jobbigt när någon annan har kamera, tvärtom blir jag asglad och ba JA! EN TILL SOM MIG!! haha ;)

 4. Mikaela says:

  Såg den färdiga bröllopsinbjudningen till Tomas & Yrsas bröllop du ritade, fan vad fint! Verkligen!

  Apropå ingenting, har för mig att du för ett tag sedan köpte en slags mapp att förvara dina bilder i? Var hittade du den? Har letat massvis efter en liknande men hittar bara vanliga pärmar. Hjälp snälla?

 5. Michelle says:

  Gud så gött allting ser ut. Måste också säga att den där brädan som du har brödskivorna på är himla charmig!

 6. Anna María says:

  Gott! Saftkannan är så himla fin!

Leave a Reply