Mat i mängder, mjölk och arsenik.

Jag har en ny favvoblogg. Ni kanske känner till Emilys andra blogg, om fotografi, mode och allmänna vackra saker? För inte så länge sedan startade hon en ny blogg men en annan genre, nämligen mat. Älskar ju mat och Emilys foton så kombinationen är ju alldeles förträfflig! Här kommer ett gäng länkar till recept från hennes blogg som jag har prova och vill prova!

emily_blogg01
Mörka chokladkakor med havssalt. Alltså?! Jag älskar salt och choklad. Drömkakorna, måste  verkligen prova dessa.
emily_blogg
Basilika- och hallonmojito. Detta har jag, som ni kanske minns provat, jäklar vad gott det var!
emily_blogg02
Sallad med getost och aprikoser.  Tycker att detta låter så himla spännande, gillar ju alla ingredienser separat men har aldrig provat att kombinerat dem.
emily_blogg03
Vatten med päron, persika och kanel. Tycker detta låter så himla gott bara, plus att bilderna i detta inlägg var så himla fina att jag bara ville börja sätta mig och rita päron, persikor och blad på direkten.

Om ni inte redan försvunnit härifrån in till Mjölk och Arsenik (som är namnet på bloggen) tycker jag att ni ska ta er en titt nu direkt. Allt som är skrivet i fetstil är länkat, men det tror jag att de flesta av er har koll på vid det här lagret!

Posted on: No Comments

Leave a Reply