Måndag och hur det känns att blogga igen

Glad måndag! Jag hann knapp inse att det var helg innan den var slut. Det kändes lite som att jag gick på AW i fredags och kom hem från den igår kväll. Så var det ju inte tekniskt sett, men det var då de inbokade aktiviteterna var slut vilket gjorde att jag slappnade av och föll ihop i en liten trött bakishög och somnade himla tidigt.

Jag har tänkt mycket på hur det känns att blogga igen. Det är väldigt fint på många sätt, men jösses vad läskigt jag tycker det är att dela med mig av texter! Det är väl för att det är på riktigt, personligt och ganska privat. Jag älskar verkligen den typen av texter i andra bloggar så jag ska fila lite på det tills det känns bra för mig. En vill ju inte gå under i psyket bara för att en har bloggat lite. svamp
Det här är jag himla mycket mer bekväm med att dela med mig av, en liten svampillustration jag svängde ihop någon gång i våras samtidigt som jag kollade på någon serie. Men man kan ju inte bara göra saker en är bekväm med precis hela tiden, tänker jag. Det är ju en balansgång, det måste vara lite lagom läskigt. Där är jag kanske snart, nu är jag mest livrädd och svinpepp om vartannat!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

  1. Magdalena says:

    Åh, välkommen tillbaka – eller vad en säger! Kul att du bloggar igen! Brukar kika in nån gång då och då och hoppas att du skrivit nåt och vips fanns det massor av nya inlägg!

  2. Ellen says:

    Du ska verkligen inte gå under i psyket bara för att öppna hjärtat på bloggen! Men tänker att det där kanske växer fram lite med tiden? Kommer naturligt efter ett tag liksom, hoppas jag.

  3. Louise says:

    Jag har följt din blogg länge och har tittat in med jämna mellanrum sen det sista inlägget i våras så jag blev så glad nu när jag såg att du har börjat blogga igen :D

  4. så svår balansgång mellan personligt och privat, jag sitter också och klurar på vad jag egentligen vill dela med mig av. Skriv vad du känner dig trygg med, det kommer bli super!

Leave a Reply