Lucka 9; berätta om din stil när du var 15 år.

Jag har väldigt lite bilder på min dator från när jag var 15, jag spillde vatten på min datorn när jag var 18 och ja, där och då försvann ungefär alla bilder på mig från mina tonår. Men några bilder har jag hittat via bilddagboken, lunarstorm och liknande sidor. Jag minns att jag var medlem på en sida när jag var 15-16 där man kunde ladda upp sin outfit, det var typ som lookbook fast en svensk version. Om den sidan finns kvar så finns det en kavalkad med bilder på mig och min klädsel som 15-16 åring. Så om ni råkar minnas vad den sidan hette som existerade 2006, kommentera!

hahah_typ_samma_bild_som_innan_men_aja_Pwtf_p
Dessa två bilder är från en fest med “snobb-tema” tror dock att detta är när vi är 14-15 minns att det var Bodil som höll i festen och hon fyller ju år i augusti så det borde ha varit precis i början av 9:an. Så det reflekterar ju inte min stil helt utan mest det faktum hur konstiga vi var.

HAHAHAHAHA
Det roliga med denna bild är att bara glasögonen var “på skämt” diademet och skjortan tyckte jag var skitfina. Diadem var något jag använde väldigt ofta, både tjocka och smala.

till_er_som_inte_trodde_pa_mig_nar_jag_sa_att_jag_en_gang_haft_lang_har_P

En av 284626456 webbcam bilder. Gigantiskt snedlugg och lockigt hår hade jag i 9:an.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här går jag i 9:an och tycker det är fint med ljusa jeans och diadem, det syns inte på så bra bilden men jag minns att jag hade ett rött ganska stort diadem på mig. Hade också ett par svarta klackskor med typ taxklack och rosett. Tyckte de var mycket eleganta…

aaaahh_klanning_utan_strumpbyxor_D

Den här bilden är tagen på sommarlovet innan gymnasiet började så jag var 15 eller 16. Allt jag har på mig på bilden var favoriter, skorna hade jag tills de föll ihop och klänningen tills mina bröst blev förstora för den </3 Örhängena är ett par aprikosa ganska stora fyrkanter, de hade jag också på mig varje dag tills det ena av dem gick i tu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hade två till “klänningar” som denna randiga, obcent korta var dem. Tror att det var tunikor egentligen, från GinaTricot. Den här bilden är från slutet av ettan på gymnasiet så är 16 här.

När jag gick i 9:an hade jag inte helt någon stil, jag bara hade på mig det som ansågs vara snyggt just då. Mörkblåa tajta jens och ofta någon fin topp eller en bandtröja. Jag älskade Coldplay och var på en Coldplay konsert i 9:an, var helt frälst efter det.  Men i slutet av 9:an och i början av gymnasiet så ändrades min stil lite, jag började använda mer klänningar och handla second hand. Jag minns att jag ofta hade mörkblåa stuprörsjeans som var höga i midjan till de hade jag en t-shirt, grön eller lila, som var urringad i ryggen och för att piffa till det hade jag ett brett svart sidenband i midjan med rosetten i ryggen.

Posted on: 9 Comments

9 Responses

 1. lovisa says:

  gullig! är du 91:a?

 2. Maria says:

  Haha vad fint, man ser ju ändå att det finns din stil med i det hela. Lite randigt och sånt!

 3. Mikaela says:

  Jag minns också den sidan, men inte namnet! Haha finns nog en del bilder på mig där också… Men visst kunde man rösta på folks outfits? Annars är det någon annan sida jag minns!

 4. Mikaela says:

  Var det kanske nåt åt stil.nu eller nåt sånt? Fast finns ingen sida på den adressen längre såfall :/

 5. sara says:

  näää vad jag tycker sånt här är roligt! var tvungen att kolla tillbaka själv på gamla glömda bilder hehe.

 6. Julia says:

  Åh, helt fantastiskt ju! Känner igen mig i så många av outfitsen – älskade också att ha diadem och hade den där blå klänningen med små prickar på från H&M (mycket omtyckt!).

  Vet att det fanns någon sida som hette outfits.se och sen någon annan sida som var rosa och hette något med wardrobe/style/outfit, minns inte riktigt. Tyvärr (eller som tur är) verkar det inte finnas kvar…

  • Un vélo says:

   haha åh, så fin stil alltså…! Ja, jag tror sidan är borta, hade dock uppskattat om den var kvar med det är ju mest för att jag inte har kvar några bilder själv.

 7. Sanna says:

  Minoutfit.se? Brukade använda den :)

Leave a Reply