Lucka 8; berätta om ett klädesplagg som du minns från din barndom.

Scannade bilder_0015
Jag ca 5-6 år.

Jag minns faktiskt tre plagg ganska starkt. Ett par blåa jazzbyxor, ett par tajta jeans med massa fickor och så kjolen ni ser här ovan. Jag tyckte att den här kjolen var så himla fin, jag minns att den var från indiska och att den var i ganska tunt material, sånt som är lite skrynkligt. Den hade resår i midjan och i resåren var det två snören och längst ut på dem var det små bjällror. Så när en gick omkring så klingade det om en. Detta tyckte jag givetvis var helt fantastiskt vilket jag tycker återspeglar sig sjukt bra i min pose på bilden, haha!

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. Bonnie says:

    Åh så söt du var när du var liten.

  2. Josefin says:

    Flashbacks! Hade en på pricken likadan kjol när jag var liten.

  3. UNDERBAR bild, och jag hade en kjol med bjällror också, i typ samma period i livet.

Leave a Reply