Lucka 7; berätta om en person som betytt mycket för dig.

studen27

Min fina familj som jag har förvånansvärt lite bilder på.

Min mamma betyder mycket för mig, hon har alltid gjort det och kommer alltid göra det. Vi pratar i telefon nästan varje dag, om jobb, om skola, om världen och om precis ingenting ibland. Men nu fuskar jag lite med luckan igen, för jag har faktiskt lyxen att ha två föräldrar och de betyder båda två så himla mycket för mig. Det fantastiska med dem är att jag vet att de alltid, alltid kommer att ställa upp för mig. Jag har flyttat 6 gånger och alltid har de hjälpt till, åkt till Stockholm, burit kartonger och hjälpt oss så himla mycket. När jag glömde min kamera sist jag var i Västerås så åkte min pappa upp med den till Stockholm dagen efter bara sådär. Utan deras hjälp och stöd skulle allt vara så otroligt mycket tyngre och jobbigare. Jag är så otroligt glad att just dem är mina föräldrar.

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Maria says:

    Åh fina föräldrar är så bäst. Är glad jag har just mina föräldrar också.

  2. Jag känner igen mig. Jag flyttade till Jokkmokk, 38 mil, med en vanlig combi. Pappa kom upp två veckor senare och hade hyrt släp, han körde hit mina soffor och annat som inte fick plats i bilen. Och åkte hem dagen efter :)

Leave a Reply