Lucka 6; berätta om en person som inspirerar dig.

Om man vill så får man ändra lite på luckorna. Eller det tycker i alla fall jag. Årets kalender handlar ju om kläder i första hand och jag har inte en ensam person som stilinspiration. Det tror jag väldigt få har i och för sig, att de tittar på just den personen enbart vill säga. Men jag har liksom inte hittat någon som klär sig exakt så som jag själv skulle vilja bara ett gäng som är i närheten. Därför får det som är min största inspirationskälla, internet, bloggar och pinterest agera inspirationsperson för mig idag.
kläder_pinterest
Källor till bilderna hittar ni här.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

  1. Bonnie says:

    Alltså mussepig tröjan.

  2. June says:

    Det er første gang jeg besøker denne bloggen, og den er virkelig kjempefin! Du har nå fått en ny følger :)

  3. Anna María says:

    Så himla fint! Älskar sista tröjan med blommorna!

Leave a Reply