Lucka 5; berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.

Tills för ungefär ett halvår sedan hade jag på mig en svart plisserad kjol så ofta jag bara kunde. Den kjolen var jag och jag tyckte den passade till precis allt. Min och kjolens kärlekshistoria varade i 4 år, nu är jag så in i bomben trött på den och på siluetten som en får när en har den på sig. Jag vill ha raka kjolar, som min bruna kjol med knappar och min jeanskjol. Vad jag vill säga med detta är att jag mår bra och känner mig som jag när jag har kläder jag trivs i. Förut föreföll detta sig på ett enda plagg, den plisserade kjolen. Men nu har jag flera plagg som faller in under kategorin. För känner jag mig bekväm och som mig själv i mina kläder så känner jag mig automatiskt stark, mycket mer än vad jag skulle känna om jag hade på mig kläder jag inte trivs i. kläderLite jag och en ny kjol
Den orangea klänningen har jag en likadan av fast i svart, och den bruna kjolen har jag ju en liknande av i jeans. Det är kläder som jag trivs i.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. Bonnie says:

    Älskar klänningar och kjolar med rak siluett!

  2. Junifer says:

    Tycker du har väldans fin stil, måste slänga iväg en fråga vart läderväskan i bakgrunden på nedersta bilden kommer ifrån, den är ju sååå perfekt!

  3. Linda Östensson says:

    Jag undrar också över väskan, den är ju helt fantastisk! :D

Leave a Reply