Lucka 4; berätta om hur du får dina kläder att hålla längre.

skor3 tröja2

Det första jag tänkte när jag såg dagens rubrik var “men jag gör ju ingenting”. Men sen så började jag tänka efter ifall jag hade mycket kläder som gått sönder, eller mycket kläder som jag lagat. Men det har jag ju inte. Efter lite eftertanke kom jag fram till att det jag gör är att jag alltid tittar på lappen med information om plagget när jag köper kläder, kollar noga vad det är för material på plagget ifråga. Jag försöker helt enkelt alltid att köpa kläder som håller så långe som möjligt och sedan tvättar jag dem endast när de verkligen behövs. För tvättar en sina kläder ofta slits de verkligen mycket fortare. Röklukter och matos är lätt att få bort genom att vädra kläderna och fläckar kan en ju ta bort genom att endast tvätta tröjan lite just där fläcken är.

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. elise says:

    jag försöker få min sambo att inse att man inte behöver tvätta kläderna efter att man använt dem en endast dag. själv tvättar jag t. ex i princip ALDRIG mina jeans/byxor, såvida de inte har enorma fläckar. min kropp är ju ren (och det behöver den inte duschas varje dag för att vara) så varför skulle jag behöva tvätta mina kläder varenda dag? :)

Leave a Reply