Lucka 3; berätta om vad du önskar dig i julklapp

Mest av allt så önskar jag mig ett förstahandskontrakt på en lägenhet här i Stockholm. Men det är ju sjukligt omöjligt att få så här kommer lite mer realistiska saker som jag inte skulle ha något emot att äga. Till tomten och andra väldigt snälla människor; inköpsställen hittas på min pinerest genom att klicka på bilderna och dit kommer en genom att klicka här.
önskalista_800

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Maria says:

  Åh man älskar ju promarkes! Och jag beställde precis en Frankie journal i födelsedagspresent åt mig själv, så himla fin.

 2. Mikaela says:

  Väskan var skitfin! Jag tänkte själv önska mig en scanner i julklapp, har hittills fotat mina målningar och illustrationer och alltså, det blir ju inte så bra (kanske delvis för att jag inte är en bra fotograf men!). I alla fall, har du något tips på bra scanner? Vad använder du? Den där i inlägget, det är bara en skrivare eller är det scanner med? Det som är viktigt för mig är att det blir bra färgåtergivning, testade mina föräldrars scanner när jag var hemma i helgen och färgerna blev så mycket kallare och blåare än de är i verkligheten… Snälla hjälp!!! :)

  • Un vélo says:

   Det du ser på bilden är en skrivare som skriver ut både a4 och a3. Den scannern jag har är tyvärr otroligt dålig så jag kan tyvärr inte rekommendera den, är på jakt efter en ny själv. Säger till om jag får något tips om någon bra! :)

 3. Bonnie says:

  Åh daily journal är så himla fin! Önskar mig den jag med.

Leave a Reply