Lucka 11 och 12.

Jag ligger som ni kanske har märkt ganska mycket efter i Emilys julkalender. Därför bränner vi av två luckor i ett tycker jag. Lucka 11 berätta om det fulaste du vet. Så här kommer en liten lista på bland det fulaste just jag vet.

London

  • Falskhet, människor som pratar bakom ryggen på varandra.
  • Tycker verkligen inte om när människor försvinner när någonting bättre dyker upp. Folk som bara vill vara med när det är roligt. Livet är inte alltid roligt, det är viktigast att finnas där när det verkligen behövs.
  • Manschauvinister (att jag på riktigt har fått följande sagt till mig “jag är manschauvinist så jag har noll sympatier för dig” på en arbetsplats är absurt.)
  • Bostadsmarknaden i Stockholm.Lucka tolv hade rubriken berätta om musik som inspirerar dig. Min musiksmak är ganska blandad, men årets way out west line up älskade jag, Håkan, Crystal Fighters, Tame Impala, Sibille Attar, Grimes, James Blake, Kendrick Lamar, Disclosure, Local Natives, Daniel Adams-Ray, Beach House= så sjukt mycket bra och ganska varierad musik. Just vad jag lyssnar på beror på vilket humör jag är på och vad jag ska göra, har en spellista för när jag har svårt att sova, en för att plugga, en för att träna osv. Men när jag ritar så föredrar jag att titta på film eller lyssna på podcast samtidigt, istället för musik. Men när jag redigerar bilder då lyssnar jag på en blandat kompott av musik.

Way out westWay out westBudapest

Att bero på det Emily pratade om, ifall man är en textmänniska eller låtmänniska så är jag absolut det sistnämnda. Visst är texten väldigt viktig och ofta det som gör att en låt blir extra bra men jag lyssnar aldrig om på en snutt av en låt just för att texten är bra precis där, utan det sker alltid för att någon melodislinga är extra magisk.

Posted on: No Comments

Leave a Reply