Lucka 1; berätta om din stil.

Lite jag och en ny kjolGuldpoloSammetHängselbyxorDen perfekta kjolen.

Jag ändrar mig ganska mycket och hyfsat ofta när det kommer till kläder och vad jag tycker om att ha på mig. Men i grunden går det alltid ut på att jag vill känna mig bekväm och att det ska spegla idén jag har inom mig hur jag vill se ut. Just nu gillar jag sent 60-tal och tidigt 70-tal och vill se ut lite så helt enkelt. Nästan som om jag var med i that 70´s show.

Saker som hände vecka trettiosjukläderNy väska och kläder.Junikläder

 

I somras var min stil liksom lite mer streetinspirerad och det gillar jag ju också massor, lite vintagestreet fast på tidigt 70-tal. Fast jag gillar ju 90-talet en hel del också och går gärna runt med magtröjor och skor med tjocksula. Jag tycker det blir en sjukt fin kombination, lite 90-tal, lite street, lite 60- och 70-tal= mycket jag.

Posted on: 7 Comments

7 Responses

 1. Leonora says:

  Alltså åh! Jag älskar dina två kjolar med knappar! Du råkar inte veta vart man kan hitta liknande?

 2. linnea says:

  Härligt, bra grej med december. Gillar verkligen kalendergrejen :D fina kläder!
  Bilderna från & med klänningarna på golvet funkar på min Android förresten :D

 3. Linda says:

  Blev lite förtjust i väskan som syns i bakgrunden på första bilden, vad är det för märke? :)

 4. Jag älskar 90-talsmodet jag :D Och älskar alltid allt du har på dig.

 5. Kajsa says:

  Bra kombination av årtioenden, helt klart!

 6. Vicky says:

  asså så tjusig! önskar jag kunde pull off herrskor men icke.

 7. Maria says:

  Jag tycker verkligen du har så himla fin klädstil! Egen på ett bra sätt.

Leave a Reply