Lovisa och Claudia fyller år.

För två veckor sedan åkte jag ut till Solsidan för att fira två av mina klasskompisar, Lovisa och Claudia, de fyllde år. Grattis igen hörreni!
hyper island on the weekend
hyper island on the weekendhyper island on the weekendhyper island on the weekend
hyper island on the weekend
Lite såhär såg det ut, jag hade bara med mig min polaroidkamera. Jag har helt fastnat i att bara fota med den! Tycker att det är väldigt kul och blir himla fint. Här har ni iaf massor med bilder på mina klassisar, det var en väldigt kul kväll som ni kanske ser!

Förresten, på onsdag är det dags att lämna in sitt bidrag för månadens tema i monthly makers. Denna månad är det lera (panik svårt) men Anna Maria som är värld har skrivit ett bra inspirationsinlägg här.

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. Maria says:

  Åh vad fint med polaroid!

 2. kaneli says:

  Känslan i polaroidsen (haha kan man böja det så?) är magiskt fin!

 3. josefine. says:

  blev himla sugen på en polaroidkamera nu. alla bilder verkar bli så bra?

  http://josefinelaul.wordpress.com

 4. chrissy says:

  älskar bilderna! det blir liksom instant nostalgi med polaroid. luv it

 5. Daisy says:

  Vill så gärna också ha en polaroidkamera men alla är så dyra :c

 6. Johan says:

  Härliga bilder.

Leave a Reply