Kortare hår och en ny klänning.

Förra veckan gick jag förbi topshop och då såg jag en alldeles för dyr klänning som jag tittat på massor med gånger hängandes bland alla reakläder.  Den var 300 kronor billigare så jag köpte den såklart! Dock insåg jag i efterhand att jag nog skulle köpt en storlek mindre men äsch, lite extra utrymme för massa mat skadar ju inte direkt.
Kortare hår och ny klänning
Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade klippt mig? 12 cm hår åkte av mitt lillhuvve. Hur skönt som helst!
Kortare hår och ny klänningÖnskar att jag kunde blogga lite mer men nu måste jag fortsätta skriva på min b-uppsats. Dör av tristess. Kan inte ni berätta något extra fint/roligt/bra som ni varit med om på sista tiden? <3 Skulle vara så himla uppiggande att läsa om det mitt i allt tråkig uppsatshets.

11 Responses

 1. Fröken H says:

  En kul sak som händer i mitt liv är att på fredag får vi nycklarna till vårt nya hem, så spännande! :D

  • Un vélo says:

   Åh vad roligt! Det är så spännande med flytt (även om jag är lite trött på det såhär efter 6 flyttar på två och ett halvt år..).

 2. christin says:

  Fint!! Längtar efter att känns mig fin då jag själv också slås med en uppsats! hoppas det går bra för dig!! :)

 3. Den Lilla Dvärgen says:

  Igår hände en bra sak, jag kände hunger för första gången sedan i onsdags!! Då fick jag lite hopp om livet igen. Har varit årets spyräv senaste dagarna med magsjukan från hell…

  • Un vélo says:

   buuuu på sjukan :(( men bra att du börjar bli friskt! Vill komma och hänga i oslo i sommar!!

 4. Maria says:

  Jag är glad för jag har fått mitt första jobb i sommar som det jag utbildar mig till! Det känns grymt!

  • Un vélo says:

   GRATTIS!! Fy satan vad skönt! Är själv lite oroligt över att inte få jobb när jag är klar. Men det ska väl gå bra hoppas jag.

 5. lea says:

  Befinner mig i Tokyo, solen lyser & jag kan kanske stanna en vecka längre än planerat. Missar visserligen tid i skolan hemma men min pojkvän som pluggar här är orolig & ledsen & det känns så fint om jag kan få stanna lite längre för honom.

 6. A says:

  Jag sitter dessvärre i rullstol ibland då jag lider av kroniska och obotliga sjukdomar. Häromdagen sprang min vän med mig i rullstolen så jag fick känna vinden i håret. Det var fint!

 7. K says:

  På valborg började jag prata med en kille med tatueringar, mörkt hår och fina ögon. Vi fortsatte prata hela natten, om politik, livet och han sa att han kommer rösta rosa i EU-valet. Han sov över och ikväll ska vi på en himla dejt. Läskigt kul fint!

Leave a Reply