Köpenhamn – en liten guide

I slutet av september förra året var jag i Köpenhamn och hälsade på min kompis Rikke. Hon tog mig till alla sina favoritställen och jag bara gled med och njöt av allt. Sedan dess har jag hunnit vara i Köpenhamn en gång till, för att fira nyår. Det var sjukt kul! I september gjorde jag denna eminenta karta över ett gäng av platserna/butikerna/barerna jag besökte när jag var där.
kopenhamn
De första två bilderna är från Mads Norrgard, de som är mest kända för är sina typiskt bra baströjor. Vill verkligen ha den rosagröna, köpte en helt vanlig grå som jag använt massor. Bilden i mitten är från ett mycket mysigt fik som heter kompa9. Bilderna längst ned i kollaget är från envii, alltså den butiken är så bra. Lite Stine Goya on a budget! Dvs jag vill ha allt!

Här är en karta på hur man hittar till alla ställen ovan och till så himla många fler bra platser i Köpenhamn. Älskar den staden! Måste nog åka dit igen väldigt snart. 

Leave a Reply