Konstakademien och jag i fräknar.

Igår klockan 20.30 lämnade jag in min uppsats, tre och en halv timme innan deadline, det har nog aldrig hänt förut. Eftersom jag har vart sjuk samtidigt som jag har suttit och skrivit uppsats nu de senaste dagarna är det inte mycket roligt som har fastnat i min kamera, men jag tänkte att vi tar en titt på några instagrambilder.
instanov_800

1. Studiebesök på konstakademien. 2. Jag som pippi inför superhjältefesten. 3. Ett sjukt fin hus jag såg en dag när jag var på väg till JMK för att låna kurslitteratur. 4. Finaste vintagefabriken. 5. Frukosten jag intar varje onsdag på frukostklubben. 6. Jag och Carl fikade i torsdags på Bakverket.


Om ni vill följa mig på instagram så heter jag unvelo där också!

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. Det ser som vanligt alldeles otroligt idylliskt fint ut :)

Leave a Reply