Julkalendern 2014, lucka 1, en bild från en dag du aldrig kommer att glömma.

Kroatien

Kroatien

kroatien_2_800

Jag tänkte göra ett tappert försök till att vara med i Emilys ambitiösa och fina julkalender i år igen. Första luckan visar en (i mitt fall flera) bilder från en dag jag aldrig kommer att glömma.

Bilderna ovan är från det allra första dygnet i Kroatien. Jag hade precis slutat skolan och lämnat in en B-uppsats, fotat min kusins student och ett bröllop. Bara några timmar efter att den sista bröllopsbilden togs befann jag mig här, mitt i sommarvärmen tillsammans med mina favoritpersoner. Det kändes extra fint för att det inte var sommar än i Sverige och för att det var min första helt lediga dag. Jag visste det inte då men den här veckan i Kroatien skulle bli den enda veckan jag var ledig från skola eller jobb på hela året. Det är nog lite därför jag värdesätter den extra mycket såhär i efterhand.

För att vara med, blogga och länka till Emily  och länka även till din lucka i hennes inlägg om samma lucka (om du vill, du måste inte, men det är ju kul att ha alla luckor samlade!). Här är de kommande tolv luckorna:

Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma
Lucka 2: En bild på något gott du ätit i år
Lucka 3: En bild på någon du älskat i år
Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen
Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit
Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året
Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om
Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag
Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola
Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu
Lucka 11: En bild på en person du saknat i år
Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommrlängtan

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. ISA says:

  men vilket kul påhitt! jag vill också va med i hennes kalender juu :)

 2. Mathilda says:

  Vad fint med lediga dagar, & klart man uppskattar dem extra mycket när de blir en ovanlig vara!

 3. Ser himla härligt ut! :)

  Hittade dig i kommentarerna på Emilys blogg. Jag ska också vara med! Ska bli kul att läsa flera inlägg :)

  // Emelie

 4. Johanna says:

  Ville bara kika in och säga tack, för det var genom dig jag hittade den här julkalendern! Följer nämligen din blogg medan jag bara kikar in på Emilys ibland så hade antaligen missat den annars. Ser fram emot att se vad resten av dina luckor kommer vara för något!

Leave a Reply