Julgodis och Västerås.

Jag ligger väldigt mycket efter med bilder och allmän uppdatering om vad jag har haft för mig här på bloggen. Jag ville inte uppdatera innan bloggdesignen var klar, kände ingen lust liksom. Men nu så! Här kommer en liten samling bilder från julen som jag spenderade i Västerås med min familj.
Jul Jag och min syster bakade enligt tradition sjukt mycket julgodis.JulJul
Mina föräldrar hade gjort det så himla mysigt och julfint. Jag hade inte plockat fram något i vår lilla håla till lägis pga platsbrist. Jul
Förutom att julbaka så gick jag och mamma på lite promenader, även det obligatoriskt när jag här hemma i Väss
JulPolaroid
Annars så hängde jag med massor av mina favoriter på juldagen. Jag släpade med mig två kameror ut, systemisen och min nya polaroid och bilderna ovan var de jag lyckades ta. Eh, ja. Det var en sjukt kul kväll iaf och hela vistelsen i Västerås var så himla bra och mysig!

Posted on: 4 Comments

4 Responses

  1. Verkar vart en fin tid iallafall! En ska ju bara blogga när lusten finns, så det var nog bra att designen fick sig en omgång så du kunde ladda batterierna.

  2. Beatrice says:

    Står Väss för Västerås eller något annat? Verkar som en väldigt vacker stad om inte annat!

  3. ISA says:

    vad mysigt! känns som jul är så avlägset nu så trevligt med en lite sen update :)

Leave a Reply