Julfest och paketinslagning.

För två veckor sedan hade jag och Carl en julfest. Jag fotade otroligt lite för att jag lyckades spilla glögg på vita delen av vår matta och på axelremmen till min kamera en timme in i festen, yey me.Julfest
Jag och Carl hade fixat ihop ett litet bort med julprylar, lussebullar, pepparkakor julgodis osv.
Julfest
Ett litet gäng av alla gäster, detta var på riktigt att som dokumenterades av mig. Den fösta snön kom precis till julfesten så det snöade massor ute och vi lyssnade på julmusik och drack mängder med glögg, sjukt mysigt var det! Önskar att snön hade stannat kvar.
PaketPaketPaket
Igår hade jag min sista dag i skolan och under den första timmen av jullovet slog jag in massor med paket. Har blivit smått beroende av att klippa ut pappersstjärnor. Man viker bara ihop ett fyrkantigt papper och klipper lite hur som helst i det. Stjärnan på det blåa paketet är klippt såhär. Nu ska jag åka till Västerås och fira jul, är så himla pepp!!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

  1. frida says:

    så gälet mys med julfest! och riktigt snygga inslagningar!!

  2. Maria says:

    Gud så fin inslagning! Kanske måste sno den till mina paket!

  3. Jag såg den där glöggen på bolaget och förälskade mig i flaskan men nu är ju frågan, är den prisvärd? :)

  4. matilda says:

    så himlaihmlahimla fina paket!! dör lite

Leave a Reply