Jag är glad att det är vår nu.

I slutet mars var jag hemma hos mina föräldrar i en vecka. Det var så himla skönt att vara hemma. Jag cyklade min favoritsträcka tills jag blev stelfrusen, knäppte en hel rulle med polaroider och försökte reda ut kaoset inombords.

Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Västerås, Gäddeholm Påsk 2015Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Västerås, Gäddeholm Påsk 2015Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Västerås, Gäddeholm Påsk 2015
Det syns nästan på bilderna hur jag mådde, hur allting kändes. Jag är glad att det är vår nu.

8 Responses

 1. Mikaela says:

  <3 Vackra bilder, och det ligger något sorgset över dem. Men de bästa fotografierna är sådana som får en att känna saker. Kram!

 2. Kaneli says:

  Bilderna är väldigt vackra och melankoliska. Du har verkligen fångat en känsla. Hoppas et känns bättre snart. Kram

 3. Amanda says:

  Åh, Emelie. Jag tänkte skriva det, att det syns verkligen att du inte mådde bra när bilderna togs. Och jag förstår det. Svarade inte på inlägget igår, men läste det och det högg till i hjärtat. Du är superbra och jag har saknat dig på internet <3

 4. Jess says:

  Sorgsna men ack så vackra bilder. Hoppas allt känns lite lättare nu när våren är här och allt är lite ljusare.

 5. Anna María says:

  ♡♡♡ vackra bilder. Har saknat dig här på internet.

 6. elise says:

  väldigt fina foton <3

 7. Jessica says:

  Så mycket känsla i dessa bilder. Kramkramkram.

 8. Alicia says:

  Så jävla jävla fint och laddat.

Leave a Reply