Innan jag hann blunda och tänka efter var det verklighet.

Dom säger att det ska blir årets varmaste dag imorgon men för mig så börjar hösten. Klockan nio nollnoll ska jag befinna mig på telefonplan på fjärde våningen i lokalerna som jag kommer spendera alla mina vardagar i ett år framöver. Sommaren är ju inte slut på långa vägar men ändå ska jag liksom börja peppa inför hösten samtidigt som jag svettas bort. Det ska bli så himla kul att börja på hyper samtidigt som jag blir helt knäppt nervös när jag tänker på det så jag försöker låtsas som ingenting, vilket fungerar förvånansvärt bra. 
old
Som ni kanske märker så har jag tillgång internet igen, så förhoppningsvis kommer jag titta in här allt oftare framöver. Måste bara lugna mina nerver och bli van vid allt nytt först!

Posted on: 4 Comments

4 Responses

  1. Jessica says:

    Vänta va! Vad ska du plugga? Eller vad har jag missat?

  2. Anna María says:

    Ha det så himla fint. Första veckan på Hyper är grym! (Dom har säkert ändrat lite sen jag gick där.) Hoppas du gillar det.

  3. S says:

    Har inte varit inne här på ett tag pga semester, men så fint det har blivit! Och du tar verkligen bra bilder! Ville bara säga det ;)

Leave a Reply