Hyper fast på helgen

I lördags tog jag med hela långa vägen ut till Lidingö för att hänga med min nya fina klass.

Hyper fast på helgen
Hyper fast på helgen
Hyper fast på helgen
Hyper fast på helgenHyper fast på helgenHyper fast på helgenHyper fast på helgenHyper fast på helgenHyper fast på helgenHyper fast på helgenBruno (som är från Brasilien) ville hemskt gärna spela ett brasilianskt ölspel som heter suécia (sverige) med svenskar i Sverige. Spelade aldrig pga gillar ej spel som går ut på att dricka men de andra tyckte det var kul tror jag.Hyper fast på helgenHyper fast på helgen
Tycker om alla så himla mycket redan! Jag gick mest runt och pratade med alla och var himla glad trots att jag tappade rösten under kvällen.

Den här veckan är det idea week på Hyper vilket innebär att vi i grupper om 5 (en från varje inriktning) ska jobba tillsammans hela veckan med en brief. Idag kom det personer från WWF (blev sjukt pepp när jag insåg att de var just dem som var vår client!!) och informerade oss om vad de jobbar med och vad de har problem med, och så fick vi en brief såklart. Det ska bli så himla kul och spännande att se vad alla andra kommer på! Kanske delar med mig av vad vi gör här om vi nu lyckas hosta ur oss något att hänga i granen.

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. Anna María says:

    Vad fint med en ny klass att lära känna och gilla. EN av de bästa sakerna jag tyckte med Hyper var att det var så många personer från alla möjliga delar av världen. Tror vi hade alla världsdelar representerade i vår klass. Det är himla fint. Ska bli kul att se vad ni gjort sen om du vill dela med dig.

Leave a Reply