Home sweet home.

Igår vad jag på en utställning på Liljevalsch som heter Home sweet home. Det är en utställning som tolkar kända designers och deras stilideal. I tolv olika rum fick man se flera varierade tolkningar och allting var så fint. Det var verkligen blandat, eget och fullt utav kombinationer jag aldrig hade tänkt skulle fungera, men som såg väldigt bra ut! Jag har tusen saker att skriva om här på bloggen, min systemkamera är så full av bilder att jag inte ens kunde ta med den till utställningen. Men jag måste skriva och tipsa om just det här först, för utställningen går nämligen bara en vecka till. Så skynda dit ni som kan!

Home sweet home
Det första rummet såg ut såhär. Älskar den rosa soffan, alla glasmontrar och speciellt byrån/hyllan i form av ett hus.

Home sweet homeHome sweet homeHome sweet homeHome sweet homeHome sweet home

Jag tyckte verkligen om den här flätade fåtöljen. Så fin! När vi hade gått två varv och kollat noggrant på allting tog vi oss en promenad bort till Rosendals trädgård.

Home sweet home
Home sweet home

Vi tog varsin ostmacka och morotskaka och satte oss ned under ett äppelträd och åt och njöt av sommarvärmen. Vi sa ca 40 ggr var hur sjukt vi tyckte det var att det var så varmt, lika chockade varje gång. Älskar den här sommaren som aldrig vill ta slut.

Home sweet home
Efter några timmars häng promenerade vill tillbaks till stan igen. Det var en helt perfekt lördag!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Linnéa says:

  vad fin din blogg är! jag önskar verkligen att jag var i stockholm nu så att jag kunde se den utställningen innan den tar slut!

 2. lovisa says:

  åh, fantastiskt vad fin din blogg blivit! mer personlig nu! och jag gillar verkligen färgtemat; perfekt övergång mellan sommar & höst med de avskalade färgerna.

 3. frida says:

  så himla balla rum. och din blogg är supersnygg!!

 4. Verkligen, verkligen snyggt! din nya blogg alltså…. //Sanna

 5. Mirjam says:

  Jag vet inte hur eller varför, men jag tycker bara ännu mer om din blogg nu när du har bytt! så fina bilder och design och så inspirerande bara

Leave a Reply