Hej igen!

amsterdam_0012
Det var maj sist jag loggade in här. Jag hade precis vart i Amsterdam och fotat bilden ovan med min medhavda engångskamera. Ibland har jag tänkt på att den finns, bloggen. Varje gång jag har träffat någon ny har jag förklarat, jag har många följare på insta för att jag hade en blogg förut. Jag har pratat om bloggen som att det var någonting jag höll på med för länge sedan. Någonting jag har lagt bakom mig. Fast jag har ju inte lagt den bakom mig, jag saknar det faktiskt. Att blogga.

På den senaste tiden har jag tänkt på det varje dag. På hur fint det var att ha den här platsen, ett digitalt hem. Jag vill göra det hemtrevligt och ombonat här igen. Ni skulle bara se hur sjukt mysig min lägis är nu. Jag bor i en djungel. Så tänker jag att det ska bli här inne också, en ombonad djugel, en plats där man bara vill hänga för att det är så himla gött och trevligt. Jag hoppas att några av er finns kvar, jag skulle bli så himla glad av det! Vi hörs snart!

11 Responses

 1. Jennifer says:

  Åh, en ombonad internet djungel – ja, tack!! Så pepp på att du ska börja blogga igen, saknat din blogg här i internetvärlden.

 2. Lo says:

  hurra för att du är tillbaka <3

 3. Matthea says:

  Roligt att du vill blogga igen! Själv är jag en väldigt trogen läsare. Tycker absolut inte att man måste lägga upp flera inlägg i veckan eller till och med om dagen. Då är det viktigare med kvalité på inläggen.
  Förresten vore det jätte kul att se mer av dina illustrationer och höra mer om vad du gör.

  • Un vélo says:

   Åh men fasen vad fint att höra <3 Jag har verkligen lådvis med illustrationer som aldrig får se dagens ljus, ska bli bättre på att visa upp allt. Kul att du gillar det!!

 4. caroline says:

  jaaa, hej!!! vi har saknat dig.

 5. Anna María says:

  Men HEJ och kul att ha dig tillbaka!!

 6. Ellen says:

  Ser så himla mycket fram emot om/att du börjar blogga igen! Den här platsen är ju så himla fin.

Leave a Reply