Han fyller 24.

höstsöndag09

Idag fyller min bästa person 24 år. Vi träffades precis innan du fyllde 20 och jag minns att vi sågs på din 20 årsdag. Jag hade vart hemma hos Johanna och kollat på film och du sa att du kunde komma och hämta mig med bilen fastän Johanna bodde med 5 minuters gångavstånd från mina föräldrars hus. Vi möttes på parkeringen utanför konsum och du hade på dig en gubbkeps, mörkblå rock, gråa byxor och de där bruna skinnskorna från myrona som du har kastat för länge sen. Jag sa grattis och du sa tack och så kysstes vi tills våra fingrar var stelfrusna. Nu har det gått fyra år och jag tycker om dig så mycket mer nu än vad jag gjorde då. 

Posted on: 5 Comments

5 Responses

  1. Mirre says:

    Underbart att läsa.

  2. Så himla fint gestaltat. Grattis på din persons födelsedag!

  3. Maria says:

    Åh vad fint. Grattis!

Leave a Reply