Halloween

I lördags var jag hemma hos Caroline och firade halloween tillsammans med min klass.

Halloweeen
Rikke hade den bästa tröjan.
Halloweeen
Och Caroline var en arduino, hehe ,så mycket datanörd över oss alla.
HalloweeenHalloweeen

Halloweeen
Halloweeen
Jag var Frida Kahlo. Alltså det var så kul att åka tunnelbana såhär ensam genom halva Stockholm. Folk hade lite svårt att avgöra om jag var utklädd eller inte. unibrow 4life.
Halloweeen
Vi spelade ett kul spel underkvällen som heter Cards against humanity, vill köpa det, någon som vet vart det går att hitta?
HalloweeenHalloweeen
Halloweeen

Vi hängde i Carolines mysiga lägis tills typ 1 och sen ledde jag alla till Under Bron men bestämde mig för att gå hem ist för in. Hade en himla fin kväll hur som!

Posted on: 7 Comments

7 Responses

 1. agnes says:

  tips till framtida utklädnader är att hålla sig till sin egen etnicititet. det blir svårt att försvara det faktum att du som vit kan ta av dig kostymen på kvällen och inte alls behöva utstå några som helst repercussions, medan frida kahlo som rasifierad kvinna utstod enormt mycket motgångar bara på grund av detta.

 2. Maja says:

  Det finns att köpa på: http://cardsagainsthumanity.com/.
  Och Agnes sluta anta att folk blir upprörda för att man klär sig i någon annan etnicitet. Kahlo var högt respekterad och hon stod inte emot motgångar i sitt eget land pga etnicitet. Hon led av motgångar som kvinna och av sin handikapp. Det är inte fel att klä ut sig, om man gör det för att man har respekt och intresse för andra kulturer. Om något sluta använda ordet rasifierad. Det är exakt samma indelning och behov att kategorisera personer som rasister använder sig av. Kan vi inte kalla folk för deras namn bara? Folk borde lägg ner med vi ska hålla oss till vårat och ni till ert. Kan vi inte inspireras av varandra?
  Vänliga Hälsningar/ En “rasifierad” kvinna och konstvetare.

 3. maria says:

  Hej! Jag är bara nyfiken: var studerar du?
  PS himla bra blogg, kram

 4. ISA says:

  haha SÅ bäst den första tischan. Vet du var den är ifrån? :))

  http://isabyl.devote.se

 5. Cornelia says:

  Att vara Frida Kahlo, bästa idén på länge!

 6. Amanda says:

  Halloj fina du!
  Jag har nominerat dig till 10 frågor-utmaningen, hoppas du vill vara med! Frågorna hittar du här: http://amandajnsn.se/2014/november/10-fragor.html

  Kram!

 7. Silversaga says:

  Åh, älskar dig som Frida Kahlo!

Leave a Reply