Grekland

Och så försvann jag igen, denna gång ner i världens förkylning. Det här med att bo ensam och vara svinsjuk, det va fan i mig inte ett problem. Jag är typ förvånad över hur bra det gick att knata till Coop all high on pain meds och feber och shoppa loss. Köpte så mkt gott u guys, glass och bröd nivet. Hur som, vädret i Stockholm är katastrof. Så vi ignorerar det och låtsas vara i Grekland ett tag tycker jag.
Grekland 2016 mobilbilder
Grekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilder
Vi var på en liten ö som heter Kefalonia. En tidig morgon bestämde jag, Fia och Helena oss för att gå upp för bergen. Alltså det var så himla värt det, kolla fint!!
Grekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilder
Det som var himla bra med Kefalonia var att det fanns sjukt mycket olika små stränder på gångavstånd. Så vi var på 5 olika på 6 dagar = bra för en rastlös men samtidigt lat själ. Lagom mängd miljöombyte.
Grekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilder
Annars så levde vi i vykort och såg gigantiska sköldpaddor simma förbi oss när vi satt och åt. Alltså de var så stora och fina!
Grekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilder
Fina dörrar, fina golv, en princesskeps en borde köpt osv.
Grekland 2016 mobilbilderGrekland 2016 mobilbilder
Gigantiska växter en ville sno med sig hem.
Grekland 2016 mobilbilder
Det var sommardosen och verklighetsflykten för den här gången. Jag tycker världen behöver lite sol och extra piff just nu. Så jag tänker hålla mig till det här inne, hoppas det är ok med er!

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. Ellen says:

  Men nääääääe!! Så himla härligt. Precis vad jag behövde nu, när det är dimma utanför fönstret och jag är bokad i tvättstugan hela dagen. Så himla fint att kunna vara lite i Grekland där emellan!

 2. Mikaela says:

  Åh gud vad jag fick Greklandslängt nu. Det är INTE okej att jag inte varit där sedan 2010?! Det är ju 6 år sen! Ska tvinga min familj att åka (och bjuda med mig hehehe) nästa år!

 3. rebecca says:

  åh jisses vad mys

 4. Angelica says:

  Det ser ju helt fantastiskt ut!

Leave a Reply