Glassfest.

Fredagen den 19 juli ställde jag till med glassfest i Västerås, 10 dagar innan min egentliga födelsedag som faktiskt är i morgon!

GlassfestGlassfest

 

Jag hade laddat upp med mängder med strössel, kakor, kolasås och självklart massor med glass.


Glassfest

 

Min kompis Johan var snäll och lånade ut sitt hem (sin mammas hem) åt mig att ha glassfest i! Förutom mjukglass (jordgubbessmak och vanilj) daimglass och vaniljglass så bjöds det även på bål.

 

Glassfest

 

Albin, Sofia Bianca och Sofia (fast jag kallar henne för Fia).

 

Glassfest

 

Josefin och Helena var också där!

 

GlassfestGlassfest

Glassfest

 

Efter att vi ätit mängder med glass och bålen var slut spelade vi kubb!

Glassfest

 

Mitt lagg var taggade till tusen, vi hade ett lagnamn, en ramsa och allt. Men vi förlorade i alla fall. Men vi var lätt bäst på att peppa!

Glassfest

 

Sedan blev det för mörkt så alla kort som är tagna efter kubben är helt gula/svarta. Men vi spelade lite mer spel innomhus, dansade lite och sedan gick vi ut till baksidan av huset där det finns en lägereld som vi tände. Så kvällen avlutades med att vi alla satt runt elden i flera timmar och sjöng. Så sjukt mysigt och fint!


Glassfest

 

När klockan blev 03.00 gick vi hem. Jag bor på helt andra sidan stan så det tog nästan en timme så det hann bli ljust innan jag kom hem!


Glassfest

Här hade jag precis skiljts ifrån mitt sällskap och min mobil dog och jag upptäckte att jag inte hade några hemmanycklar med mig. Förutom det och kylan när jag gick hem så var det en sjukt fin kväll! Och imorgon är det min födelsedag på riktigt så då tänker jag fira precis lika mycket igen!

Posted on: No Comments

Leave a Reply