Fyra bra saker på internet.

Även fast jag inte bloggat på väldigt länge så har jag läst bloggar precis som vanligt. Älskar det ju. Har sparat ned mina favoritinlägg jag kommit över, så här kommer några av dem (klicka på bilderna eller författarnas namn för att komma till inlägget i fråga):
56feac510d7c1204eee9a83ab313c0b5_980x0_c_85_ns_v4
Flora har lagat vietnamesiska vårrullar med jornötsdipp, vill verkligen laga detta!
28254452cfb4f69058d30cd64ccfc176_980x0_c_85_s_v4
Förutom att hon bloggat om spännande recept som en kan göra själv så har Flora även tipsat om en triljard med vegorestauranger i Stockholm.
17258484495_d871525f96_h

Frida skriver om en lek som verkar sjukt kul (minus sparkarna kanske..haha)

“Alla fick varsin att hänga runt halsen. Spelreglerna var enkla, alla mot alla och den som är sist kvar och tagit allas halsband vinner.

Så när du möter någon så ska du försöka få tag i personen, och lyckas slita av halsbandet. Fritt fram för slag, brottning och sparkar.”

bli-mer-kreativ-copy

Jessica, som är lite utan ett kreativt geni, delar med sig av sina bästa tips för att bli mer kreativ. Himla bra tycker jag!

4 Responses

 1. Linnéa says:

  Vilka bra tips, Jessicas kreativitetstips hade jag missat. Vill också säga att det är så himla kul att du är tillbaka på bloggen igen (även om din paus såklart var helt rimlig)!

 2. Beata says:

  så bra grejer!

 3. ISA says:

  Superduper bra saker. Tycker den där leken verkar så fascinerande/läskig :O

 4. Jessica says:

  MEN PUSS PÅ DIG FÖR DELNINGEN. <3 Och tycker också leken verkar lite läskig?! Påminner lite om Killer Game, som vi körde på ett scoutläger för längesen. Alla fick en lapp med ett namn på en annan i kåren, och skulle då försöka krama den personen bakifrån och då var den som blev kramad "död", varpå "mördaren" fick offrets lapp, och så fortsatte det så tills det bara var två kvar. Var så himla spännande och pågick i flera dagar när en såg sig över axeln konstant. Knasigt.

Leave a Reply