Frukostklubben

Vi har ju testmånad på frukostklubben just nu och igår var vi på Wilmer Kaffebar på kungsholmen. Jag hade inte så höga förväntningar då de två senaste ställena vi var på vart bra, men inte alls anpassade för frukostklubben. Men jag blev faktiskt positivt överraskad!

Wilmer

Det här åt jag. Så himla gott med hallon i yoghurt.

WilmerWilmer

Lite såhär såg det ut där inne. Bra för frukostklubben för det fanns ett runt bord att sitta vid, en bra frukostmeny och det var inte överdrivet dyrt. Så medlemmar av frukostkubben som läser det här, jag gillade Wilmer! Och till er andra, gå dit!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Julia says:

  Hej!
  Jag undrar bara om denna frukostklubb är en grupp som man kan gå med i eller om det är du och några kompisar typ som har gått ihop. Jag tycker det skulle vara kul att göra något liknande :)

 2. Amanda C says:

  TJOHOOO! MITT STÄLLE! VET, det är bäst. :D

 3. Josefin says:

  Jag tänkte precis “men blir det inte dyrt att äta frukost ute?” och så skriver du att det inte var överdrivet dyrt. Får man fråga vad en frukost kostar då? Det ser ju så gottttt ut tycker jag som helst skulle äta frukost till alla måltider, haha :)

  • Un vélo says:

   Det är dyrt att äta frukost ute. Men på vissa ställen kostar det 150 kr, vilket enligt mig är helt överdrivet dyrt. Men på Wilmer och på Il caffé kostar en frukost 80kr och det tycker jag är överkomligt!

 4. maria says:

  Åh så himla gott det där ser ut!!

Leave a Reply