Fredag och lördag.

I fredags var det den sista dagen på min kurs i visuell kommunikation, är ni sugna på att plugga det tycker jag absolut att ni ska läsa den kursen på SU. Hela kursen allt ifrån upplägget, lärarna, lektionerna, alla studiebesök, ja allt har faktiskt vart otroligt bra!
Fredag och lördag.
Dagen började med frallor som intogs samtidigt som jag och Carl hetsskrev på varsin hemtenta.
Fredag och lördag.Fredag och lördag.
Och fredagen avslutades med att vi båda lämnade in våra tentor och lagade Ziti tillsammans. Gott.
Fredag och lördag.Fredag och lördag.
På lördagen hade jag massor med energi och vakande halv nio och började steka ett gäng amerikanska pannkakor till frukost. Jag hade bara gjort det en gång tidigare för väldigt länge sedan så hade inte så mycket minne av hur man gjorde eller hur det smakade. Det var gott!
Fredag och lördag.
Under dagen var jag seg, kollade på massa true blood och köpte ingredienser till min nya favvodrink, calvados sour.
Fredag och lördag.
På kvällen kom Helena hem till mig, hon har nämligen flyttat till sthlm nu!! PEPP. Vi drack en två tre fyra drinkar pga asgoda.
Fredag och lördag.

Och så åt vi Ziti! Sedan satt vi där och skrattade och pratade tills klockan helt plötsligt var två på natten, älskar att vi bor i samma stad igen. Tror att den här våren kommer att bli så himla bra!

13 Responses

 1. vardagskonst says:

  Men är der sant? Jag började Visuell kommunikation på SU i måndags :) har du några bra tips på vad man ska fokusera på för att få ut så mycket som möjligt av kursen? :)

  • Un vélo says:

   Åh, bra val! Köp boken image studies- den kommer du använda i nästan alla delkurser, och gör du alla uppgifter inför varje seminarium kommer det bli enkelt att skriva den avslutande uppsatsen för varje kurs, allt hör nämligen ihop väldigt bra :)

 2. Klara says:

  Åh, har du receptet på frallorna?

 3. Elin says:

  Åh vad mycket gott! Vart är förresten glasen på tex bild tre ifrån? Superfina!

  • Un vélo says:

   De har jag hittat på myrorna för 10kr styck, blev så himla glad över det. Kolla alltid i hyllorna med glas i second hand-butiker så kommer du nog hitta några liknande tillslut :)

 4. Danielle says:

  Åh, kan man få receptet på zitin?! Går ju att googla men tänker att en kan lita mer på er än på random recept på nätet!

  • Un vélo says:

   Jag ska fråga Carl vart han har hittat just det receptet vi gör, det var mest han som lagade och jag som var assistent så jag har inte så bra koll haha :)

 5. Marita says:

  Ja, som Dnaielle sier, kan vi ikke få oppskriften på ziti OG den drinken? Elsker jo alle sure drinker, men er ikke noe flink til å lage dem selv..

  På forhånd, takk.

 6. elise says:

  blir nog att göra amerikanska pannkakor i helgen. dina foton gjorde mig helt hungrig!

 7. Carlotta says:

  Hej! Jag googlade på calvados, det är ju svindyrt! Eller? Vilket märke köper du på systemet och vad betalar du? :) Vill impa på gäster!

  • Un vélo says:

   Ja, tydligen finns det vissa sjukligt dyra sorter. Jag köpte den billigaste som fanns på systemet, den kostade ca 210kr men jag vet dock inte vad det var för märke på den.

Leave a Reply