Första veckan i augusti.

Första veckan i augusti var, förutom det, även första veckan på Hyper för mig. Allting är verkligen sjukt intensivt i skolan så nu sitter jag här med borttappad röst och feber. Men första veckan var jag frisk och då såg det ut lite såhärFörsta veckan i augustiFörsta veckan i augusti Veckan inleddes med att Carl lagade en ragu, den var otroligt god verkligen. Vi åt utomhus och dagarna var fortfarande overkligt varma.
hyperweek1 Jag var i skolan mer än jag var hemma och en kväll hade vi i uppgift att anordna en fest åt oss själva. Jag var men i dekorationsgruppen, inte så överraskande direkt.
Första veckan i augustiFörsta veckan i augustiFörsta veckan i augusti
När det blev helg hade jag ett gäng vänner över, vi grillade, firade lite att jag fyllt år i efterskott och gick ut. Jag gjorde en sallad som bestod av edamebönor, avokado, halloumi och ungefär allt annat som var gott. Hittade receptet via Sara, kan verkligen rekommendera det! Här hittar ni receptet.  
Första veckan i augusti
hyperweek2
Både Emelie och Sofia sovöver hos oss och på söndagen fick vi lyxig pannkaksfrukos serverat till oss av Carl. Så himla mysig vecka! Veckan som var har mest bestått av en stundande förkylning som bröt loss rejält i natt när jag bestämde mig för att det var en genial idé att vara på klassfest till 04.00. Ska kurera mig nu så jag orkar med skolan och den här lilla bloggen.

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. Johanna says:

  men vilken mysig vecka! :)

 2. Michelle says:

  Fick just sjuka cravings efter halloumi, ååååh!

  • Marge says:

   I am learning that the hard way, Karen. I never know if I’m doing too much until I&v2817;#e already done it; then I’m down for several days. I need to do less than what I think I can. That is a new concept for me!

 3. krya på dig! tror febern slagit till hos alla nu:(

Leave a Reply