Första snön i Stockholm

Idag såg det ut såhär jag jag åkte mot skolan, snö! Är så glad för det även om jag vet att det kommer försvinna himla fort. 
The first snow in Stockholm
The first snow in StockholmThe first snow in StockholmThe first snow in StockholmJulen blev så mycket mer verklig nu för mig, det var som att jag insåg att den faktiskt kommer att komma i år trotts allt. Och på fredag åker jag hem till Västerås och julbakar som en galning med min syster, är så pepp på det!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Beatrice says:

  Alltså, hur fint!? Saknar snön i år, brukar inte alls gilla den, men nu när det inte varit någon alls och det är jul nästa vecka känner jag mest att i alla fall lite pudersnö kan det väl komma i veckan?

 2. Maria says:

  Åh vad mysigt med snö! Här regnar det bara…

 3. Saga says:

  Thihi, men åh så konstigt att här nere i Trollhättan så har vi ingen snö alls. Känns nästan som att iår blir det ingen vinter utan hoppar direkt till vår.

 4. elise says:

  vansinnigt fina foton!! vill också ha snö.

Leave a Reply