Första dagen på Hyper Island.

hyper_blogg

Min hjärna känns lite som gröt. Så som det lätt kan bli första dagen på en ny skola när en möter de 41 personer som är ens nya klasskamrater. Den första veckan kommer att vara sjukt intensiv, och det är ungefär allt vi fått veta (och uppleva hittills). Det har vart sjukt spännande iaf att lyssna på alla mina klassisar idag. Det är människor från hela världen med helt olika bakgrunder, någon är från Brasilien, någon är utbildad marinbiolog och en annan har jobbat på kärnkraftverk. Ah ni hör ju! Gjorde en lite Hypergubbelogga nu när jag kom hem sådär första dagen till ära!

Förresten så vill jag verkligen försöka komma igång med den här lilla bloggen igen, jag tycker det vore så himla kul om ni kunde berätta lite om vad ni vill ser mer av här inne? Vad saknas? Vad är det för mycket av osv? Puss och tack för tips och kritik!

Posted on: 5 Comments

5 Responses

 1. Flora says:

  Såå kul med HI. Jag vill se grafisk design och illustrationer! :)

 2. Fredrika says:

  Jag älskar ju kläd- mode- och stilinlägg. Gärna mer sånt!

 3. lovisa says:

  håller med bägge ovanstående skribenter, och lägger till: bröd! eller ja, älskar ju matinlägg överlag men din/din pojkväns specialitet verkar ju onekligen vara det bakade så många sådana tips gärna! sedan såklart mer om utbildningen när du känner att du vet mer :D

 4. Josefin says:

  Recept och inredning och utflykter… och bara vanliga vardagsinlägg!

 5. Lisa says:

  Baka-bröd-inlägg!! Vore supernice att (försöka) kunna baka lika fina bröd som ni!:)

Leave a Reply