Försommar och tandköttsleende.

Lite jag och en ny kjol
Ni vet de där 10 frågorna, de som har snurrat runt precis hela internet, de har slutligen landat här hos lilla mig. Gulliga Amanda ställde mig 10 frågor så här kommer svaren.

1. Hur dricker du ditt kaffe/te? Om jag dricker kaffe så dricker jag cappuccino och jag gillar ca allt svart te, earl grey osv.

2. Vilka tre ord skulle bäst beskriva din personlighet? Glad, vass, tidsoptimist.

3. När blev du rörd till tårar senast, och varför? Alltså- jag gråter till alla filmer och serier jag ser. Detta sker även när jag läser böcker. Lever mig in i historien så mycket tror jag.
Taxinge slott och Mariefred
4. Vilken är din absoluta favoritingrediens i matlagning/bakning? Mat: älskar för tillfället vårlök Bakning: choklad. Alltid choklad.

5. Var är din tryggaste plats? Vart som helst bara jag är omgiven av min familj <3

6. Har du någon dold talang? Kan le med öppen min och endast visa tandköttet- ser fantastiskt vacker ut då.

7. Vem var du på högstadiet? Musikklassperson som längtade ut och efter nya äventyr.

8. Vem har betytt mycket för dig genom livet? Min familj såklart, och Helena som har vart min bästa vän sedan vi var 10 år. Kan ni tänka er va? Vi har känt varandra mer än halva våra liv!
Pysselkväll.
9. Är du spontan eller planerar du allt? Planerar och gör listor som inte följs pga spontanitet. Så skulle säga 50/50

10. Om du fick välja en årstid att leva i under ett helt år, vilken skulle det vara och varför? Försommar, maj/juni, hoppet om sommaren som bor i mig då är så himla fint. Tänk att ha den känslan i bröstkorgen ett helt år!

Tanken är att jag ska vara kreativ och komma på 10 frågor till 10 nya personer, men jag känner att min hjärna är för mycket potatismos för det så jag låter det nog vara. Hoppas det är ok! Svara såklart på Amandas frågor om ni vill, om ni gör det kommentera så att jag kan läsa era svar<3

Posted on: 4 Comments

4 Responses

 1. lovisa says:

  haha, den där talangen måste du ju visa upp känner jag! blev också nyfiken på det där med musikklass. spelar du något eller hur yttrade sig musikvalet?

 2. ISA says:

  haha kände också rent spontant att vi vill ha bildbevis på din talang ;)

 3. Lisen says:

  Tröjan! <3 Vart har du köpt den?

  • Un vélo says:

   Åh, den är från H&M från början men jag hittade den på stadsmissionen. Finns alltid bra baströjor där tycker jag. En behöver ba leta lite extra noga.

Leave a Reply