Förändringar.

Jag och Carl är inte tillsammans längre. Jag har inte kunnat blogga här på jättelänge för att jag har tyckt att det känts konstigt. Jag har ju inte mått bra och att låtsas som att jag gjort det har liksom inte gått. Kanske kommer jag berätta mer om vad som har hänt framöver men nu känns det för nära i tiden. Allt jag skriver om det blir så naket, så ärligt. För ärligt.

Det känns som att det nästan var ett år sedan jag bloggade så som jag vill. Jag vet inte hur det kommer bli här framöver, om det kommer att bli så igen. Men jag saknar att blogga, jag saknar alla er som tittar in här. Jag saknar att prata med er. Jag hoppas att ni är kvar där ute och att jag får in vanan till att uppdatera här igen.

17 Responses

 1. Hanna says:

  Det liksom högg i magen när jag läste den där första meningen. Även om jag inte känner dig. För jag vet att det gör så ont. Men också att det går över. Hoppas du hittar tillbaka till bloggen för jag saknar dig!

 2. lovisa says:

  saknat ditt bloggande. massa kramar.

 3. Sandra says:

  Fina, fina du. Vi är alla kvar ju och väntar tills du är redo <3

 4. Beata says:

  <3 jag finns om du vill prata, jag och mattias är inte heller ihop mer ju och vet hur det är att må kasst<3

 5. Sarah says:

  Usch vad tråkigt att höra, fick kalla kårar längs hela kroppen för ingen förtjänar att vara hjärtkrossad. Ta hand om dig och vi väntar här på dig, oavsett hur lång tid det tar innan bloggandan faller på igen. Stor kram!

 6. sara says:

  alltså en miljard kramar till dig. <3

 7. Mikaela says:

  En miljard kramar till dig Emelie <3 Tänkt på dig mycket och undrat hur du mår. Jag går typ igenom samma sak nu (fast det är inte helt klart än om vi ska försöka igen eller inte, men det gör förbannat ont ändå) och det är så jävla sämst. Jag vet att förmodligen ingenting man säger just nu hjälper, men folk säger till mig i alla fall att det kommer bli bättre, att det inte kommer kännas såhär för alltid. Även om det är så himla svårt att tro på just nu så hoppas jag att det är sant.

 8. Maria Ekblad says:

  Åh kram till dig Emelie. Jag är helt säker på att vi bloggläsare kommer finnas kvar när du orkar igen så det är ingen fara. Jag vet att jag kommer det iallafall. Så ta dig din tid och hoppas det känns bättre snart! :*

 9. Kristina says:

  Vi finns kvar när du vill ♥♥

 10. Jessica says:

  Hundratusen kramar till dig. <3 Jag hoppas med hela mitt hjärta att allt känns bra snartsnartsnart helst nu.

 11. Mirre says:

  Mängder med kramar till dig, Emelie!♥
  Ta den tid du behöver för att hitta tillbaka.

 12. Julia says:

  Kram på dig! Har saknat både dig och ditt bloggande, ta den tid du behöver.

 13. Maja says:

  Ta hand om dig. Vi finns här när du är redo! kram!

 14. Beatrice says:

  Mängder av kramar! <3 Hoppas att du snart orkar vara på banan igen, mer eller mindre frekvent. Ingenting känns väl bra nu, men det blir förhoppningsvis bättre. Tills dess väntar vi här!

 15. S says:

  Finns kvar! :)

 16. Melisende says:

  Finns inte mycket mer att säga än det alla redan sagt. Och ändå, det suger jag vet, och förstår precis hur du känner. Och ändå, det kommer att bli bra. Ta hand om dig själv så länge. <3

Leave a Reply