Förändringar och gamla nya kläder.

Jag gillar förändringar, de är för det mesta uppfriskande. Jag behöver en förändring utseendemässigt här på bloggen nu känner jag, står knappt ut med hur den ser ut. Jag fixade lite med texten idag, det känns mer lättläst nu i alla fall. Men det känns inte som att det räcker, får sitta och skissa lite imorgon tror jag. Jag är också lite trött på sättet jag redigerar mina bilder så idag provade jag en ny grej!

Lite jag och en ny kjolLite jag och en ny kjol
Att bero på förändringar så har jag klippt mig också, men det syns inte så mycket här mer än på luggen. Den blev halvbra. Ska kanske hugga in i den med köksaxen snart. Vill att den ska vara lite tjockare och ännu lite kortare.
Lite jag och en ny kjolLite jag och en ny kjolAllt jag har på mig på bilderna hyfsat nytt. Kjolen är den mest perfekta jag någonsin stött på och tröjan hittade jag på stadsmissionen för 40kr <3 Tycker redigeringen på bilderna blev bra! Nu måste jag bara klura ut hur bloggen ska se ut i fortsättningen.

Posted on: 6 Comments

6 Responses

 1. Maria says:

  Åh jag som gillar dina redigeringar :) Men gillar dom nya också. Och håret!

  • Un vélo says:

   Ja det gör jag med, men jag blir så himla trött på att bara göra samma sak hela tiden. Så det var kul att prova nytt! Och tack!!

 2. Stina says:

  Vart är kjolen ifrån? :) Superfin.

 3. Bonnie says:

  Åh vad fin du är!

 4. Melanie says:

  du är så himla fin! Kika gärna in på min blogg – fotografi, och massor av annat! kram <3

Leave a Reply