Födelsedagsfredag

Förr en och en halv vecka sedan gjorde jag det lite kalasigt hemma hos mig, det var nämligen min kompis Sofias födelsedag så hon och ett gäng andra personer skulle komma över och dricka lite drinkar. 
Fia fyller år
Fia fyller år
Vi provade att göra Emilys mojitodrinkar med basilika och hallon. Här finns receptet. Ni måste prova, så jäkla gott!
Fia fyller år
Fixade ihop en liten carbonara till mig och Carl, vi har ätit det orimligt mycket på senaste tiden. Men det är ju så himla gott!
Fia fyller år
Carl jobbar ju på ett bageri då och då och ibland får han med sig massor med gott hem. Älskar dessa mandelbullar!
Fia fyller årFia fyller årFia fyller årFia fyller år
Vi spenderade kvällen men att dricka drinkar och hetsdiskutera om valet som skulle ske två dagar senare. Vi vet ju alla hur sämst det gick (hatar SD) men det var vi lyckligt ovetandes om då. Ska försöka att komma ikapp här på bloggen med inlägg osv. Nu känns det alldeles för segt. På tal om det så jag jag helt tappat fokus om vad jag ska blogga om, vad tycker ni? Bara massor mer om mitt liv? Mer om Hyper? Illustrationer jag gör? Inredning? Tipsa mig!!

Posted on: 2 Comments

2 Responses

  1. Mikaela says:

    Hyper, Illustrationer och er nya lägenhet (kanske inte jätteny längre men jag vill se meeeer) Och om du pysslat något på sistone vore det kul att se, det var dina pysselinlägg på devote som gjorde att jag fick upp ögonen för din blogg :)

  2. hejregina says:

    Jag tycker också eran lägenhet ser så himla fin ut! en liten tur?

Leave a Reply