Flyttkaos.

Nu är det bara några timmar kvar tills vi kommer att få se vår nya lägenhet. Det känns helt knäppt och så otroligt roligt!
Flytta
Läget just nu, eller jag tog det här kortet för några timmar sedan. Nu är det dubbelt så mycket kartonger och ett gäng ikeakassar som krigar om ytan i vardagsrummet. Jag inser varje gång vi flyttar hur mycket saker vi har!? En kartong är full med DVDfilmer som vi ALDRIG tittar på. Vi ska skänka bort så mycket vi bara kan så att vi faktiskt får plats med saker som vi behöver.
skoffor

Som en soffa till exempel. Vi vet inte om det får plats än men förhoppningsvis rymmer lägisen en liten 2-sits soffa. Tycker den i mitten från mio är allra finast men den från ikea är extremt mycket billigare (mer än halva priset) och så kan man ju göra den mycket finare med ben från prettypegs! Nu ska jag fortsätta packa tills jag stupar.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. Superfina soffor, hoppas att det får plats :)

  2. Kristin says:

    Jag köpte den från IKEA och jag känner två till som har samma. Den är väldigt skön, men inte så originell… :P

  3. Anna María says:

    Komiskt, men jag köpte också den från IKEa, fast som bäddsoffa. Kändes liksom så prisvärt att det inte ens var värt att tänka på det mer. Tänkte också köpa ben från typ prettypegs eller superfront. Eller så målar jag bara originalbenen i en fin färg.
    Lycka till med flytten!

Leave a Reply