Fleur de Mimosa

De senaste gångerna jag har flugit har jag letat och letat efter en parfym. Jag provar, sprayar, doftar, sprayar och efter ett tag så känns det som att min nästa fräts sönder och mitt huvud blir alldeles tungt och tjockt. Jag hittar aldrig något.

För några veckor sedan var jag på & other stories och bara strövade runt medan mina kompisar provade kläder. Då hittade jag en sjukt god doft! Kanske var jag lite partisk pga den vackra förpackningarna de har på allt, kolla bara:
stories

Den här blev det i alla fall, fleur de mimosa.
fleurdemimosa
Den doftar nyduschad sa min kompis, och det är ju alltid bra tänker jag.

5 Responses

 1. frida says:

  Etiketter och design gör ju verkligen skillnad, men fler de mimosa låter ju faktiskt rätt gott så jag tvivlar inte på att det är en bra parfym heller :)

 2. Beata says:

  så grymt snyggt

 3. ISA says:

  Bra butik det där! själv hittar jag parfymer heeela tiden som jag vill ha, gillar dofter för mycket tror jag! :D

  • Un vélo says:

   Ja men verkligen! Haha jag tror jag är tvärtom, är sjukt petig med dofter och rätt känslig för dofter/lukter överlag (vilket gör parfymjakten rätt svår).

 4. Anna María says:

  Att dofta nyduschad är ju en himla bra grej tycker jag. Älskar designen på other stories förpackningar. Så fin!

Leave a Reply