Fir och K-karaoke

I lördags kom två av mina favoritpersoner till Stockholm för att hänga, ni vet alla de som jag var i Kroatien med, det var vi som hängde (-Josefin pga hon bor i London Fir och K-kareokeFir och K-kareokeFir och K-kareokeFir och K-kareoke
Vi firade att Helena vågat säga upp sig på sitt tråkiga receptionsjobb för att sedan bli headhuntad och erbjuden ett toppenjobb bara sådär. Är så himla stolt över henne! Vi firade med tacos och flera sjukt roliga sällskapstv-spel från jackbox.tv har ni xbox one eller ett nytt playstation köp dessa spel alltså, så roliga! När vi hade spelat massor åkte vi in mot stan och sjöng massor på K-Karaoke och sedan var klockan helt plötsligt 3 på natten och jag fattade inte att tiden gått så fort. Det var sjukt fin kväll och den 25 och förhoppningsvis på Nyår, får jag träffa alla dessa favoriter igen!

Posted on: 1 Comment

One Response

  1. ISA says:

    Nä men gud, det där lät så himla trevligt att jag nästan velat vara med, trots att jag inte känner någon ;)

Leave a Reply