Fika och detaljbilder.

Nu hoppar vi fram två dagar från förra inlägget, nämligen till förra söndagen, självaste valdagen. Då var jag hemma hos Helena och William i deras nya lägenhet (alla mina kompisar i sthlm flyttar runt lika mycket som jag och Carl har gjort). Ni frågade ju om en rundtur i min och Carls lägenhet, det kommer ska bara städa först hehe. Än så länge så tar vi och tittar på Helenas och Williams nya lägis.
Söndag hos helena
Dom har ett sovrum, alltså bara den grejen. Så avis!
Söndag hos helenaSöndag hos helena
Älskar även ananasväxten!  Vem vill inte ha en sån?
Söndag hos helenaSöndag hos helenaSöndag hos helenaSöndag hos helena
Helena har flätat rottingdelen på brickbordet själv. Så himla grymt!
Söndag hos helenaSöndag hos helena
Förutom att jag gick omkring och fotade varenda vrå så fikade vi lite och så pratade vi såklart lite om valet. Sedan åkte jag hem med tvärbanan hela vägen från Alvik till Luma. Älskar sträckan mellan Alvik och Liljeholmen. Så himla fint!

Posted on: No Comments

Leave a Reply