Festen, den sista sommarkvällen.

För nästan prick två veckor sedan var jag på Festen, en grej som hölls på trädgården för alla som håller på med tech i Sthlm. FestenFestenDet var nog den sista sommarkvällen i år.FestenFestenInnan jag hann ta ett steg in såg jag en person jag kände igen, nämligen världsgulliga Sara, hon var där med sin klasskompis och massor från hennes skola (hon går på Berghs!). Festen Efter att jag pratat med dem ett slag gick jag och hängde lite med Anton
FestenFestenFestenSen hängde jag massor med mina klasskompisar såklart, på bilderna ser n i Emil och Maureen! FestenTräffade även dessa två, Karin och Julia! Så himla kul att träffa bloggare i verkliga livet, alla är så himla snälla!Festen Stannade i flera timmar, lyssnade på Lorentz som spelade och dansade massor. Det var en sån himla rolig och fin kväll, vill liksom dit igen helst nu med det samma. Men så inser jag att det är vinter snart och trädgården är stängd nu fram tills evigheten ungefär.

Posted on: 3 Comments

3 Responses

  1. Karin says:

    Så himla kul o få träffa dig också!

  2. Beata says:

    åh va kul! vi hade skola så sent så hann inte :(

  3. alma says:

    såå härliga bilder!!

Leave a Reply